FAQ

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden

Hoe komen jullie aan de content?

In samenwerking met uitgevers, docenten en studenten onderzoeken we bij welke studieboeken of onderwerpen Listen & Learn een belangrijke aanvulling kan zijn. Vervolgens interviewen we de auteur van het boek, want wie kan beter uitleggen wat er in een boek bedoeld wordt dan de auteur zelf?

Wat zijn 'thema podcasts'?

Omdat nog niet alle uitgevers klaar zijn voor een samenwerking, ontwikkelen we thema podcasts die aansluiten op de lesstof uit het specifieke boek. We pakken de onderwerpen die jij moet kennen, en verpakken ‘m in een mooi podcastjasje!

Waarom moet ik betalen?

Door met een vast maandbedrag te werken kunnen we de kwaliteit van Listen & Learn waarborgen. Geluidskwaliteit en betrouwbare inhoud vinden we cruciaal voor een positieve leerervaring.

 

Kan ik mijn eigen podcast uploaden?

Nee, dit kan niet. Wel staan we altijd open voor een samenwerking!

Waarom geen micropayment?

We willen iedere student de vrijheid geven om onbeperkt gebruik te kunnen maken van Listen & Learn. Door een abonnement hoef je niet na te denken over wat je wel en niet koopt en kunnen wij garant staan voor constante kwaliteit. 

Waarom kan ik de podcasts niet downloaden?

De auteursrechten van de podcasts liggen bij Listen & Learn. Om verspreiding en daarmee ingewikkelde (juridische) stappen te voorkomen, kun je de podcasts vooralsnog alleen luisteren via de Listen & Learn streamingdienst.

 

Iedereen heeft zijn eigen manier van leren. Listen & Learn is écht een aanvulling op het huidige onderwijs.

– Jan Bogerd, Voorzitter College van Bestuur Hogeschool Utrecht