Selecteer een pagina

Support | Veelgestelde vragen 

   Membership 

Hoe word ik member?

Member worden kan via www.listenlearn.nl/membership. We vragen je enkele gegevens in te vullen en de betaling voor de eerste maand te doen. Binnen een paar minuten ben je ready to Listen&Learn!

Hoe werkt het Membership?

Met een Listen&Learn membership luister je voor 4,99 per maand onbeperkt naar de podcasts over jouw tentamenstof. 

Waar kan ik mijn Membership opzeggen?

1. Log in op www.listenlearn.nl 
2. Ga naar Mijn account -> Membership
3. Klik op ‘stopzetten’. 
Je ontvangt een bevestiging per e-mail op het e-mailadres waarmee je aangemeld hebt. We raden aan de bevestiging te bewaren.

Je kunt je abonnement op elk moment beëindigen en je kunt de service nog gebruiken tot het einde van de huidige betaalperiode. Je kunt een abonnement later opnieuw starten met hetzelfde account.

Kan ik mijn Membership opnieuw activeren?

Jazeker! Je account blijft bewaard, ook nadat je je abonnement stop hebt gezet. Je kunt daarom altijd inloggen via www.listenlearn.nl. Ga vervolgens naar Mijn Account -> Membership en klik op Activeren.

Is er een opzegtermijn?

Nee, daar houden we niet van. Je kunt op elk moment je membership stopzetten. Na opzegging is je membership geldig tot aan de dag dat de volgende afschrijving plaats zou vinden.

Waarom is er geld afgeschreven terwijl ik opgezegd heb?

Het is belangrijk dat je je membership opgezegd voordat je volgende betaling is ingezet. Doe je dit niet? dan wordt die maand er nog bijgerekend.  

   Podcasts

Kan ik de podcasts downloaden?

Nee, je kunt de podcast alleen luisteren via onze streamingdienst. 

Waarom wilt de podcast niet laden?

Als je op een plek bent met langzaam internet kan het soms even duren voordat de podcast ingeladen is. Duurt het (te) lang? Vernieuw dan de pagina, misschien had je internet een kleine refreshment nodig. 

Mocht de podcast het na het vernieuwen van de pagina nog niet doen, stuur dan een appje via 0618850649, dan helpen we je verder. 

Hoe weet ik dat de podcast op de tentamenstof aansluit?

We doen uitgebreid onderzoek naar de thema’s die belangrijk zijn binnen studies. Op deze manier proberen we je tentamenstof te dekken, maar we kunnen nooit 100% garanderen dat dit lukt. 

Wat is Listen&Learn original?

Listen&Learn original podcasts worden volledig door ons eigen team ontwikkeld: altijd op basis van jouw tentamenstof en in samenwerking met toonaangevende experts & ervaringsdeskundigen. 

Wie zijn er betrokken bij het produceren van de podcasts?

In een team van journalisten, vakexperts, auteurs, studenten en docenten werken we hard aan het ontwikkelen van podcasts die jou klaarstomen voor het tentamen. We stellen hier hoge eisen aan de ontwikkeling van onze podcasts. Zo moet de informatie altijd betrouwbaar zijn en de podcast lekker weg luisteren. 

Garanderen jullie dat de podcast mijn tentamenstof dekt?

Nee. We doen ons uiterste best om zo veel mogelijk aan te sluiten op je tentamenstof, maar het is je eigen verantwoordelijkheid om te bepalen of dit genoeg is. 

   Uitgevers/Hogescholen

Is er een samenwerking mogelijk?

Ben je auteur, expert, docent, ervaringsdeskundige of iemand anders die waarde toe kan voegen aan ons aanbod? We staan altijd open voor nieuwe ideeën en nieuwe contentontwikkeling. Neem hierover contact op met Mila-Marie, founder van Listen&Learn: mila-marie@listenlearn.nl 

Klassenkorting

Wil je als teamleider of docent Listen&Learn aan de hele klas aanbieden? Daar hebben we speciale kortingen voor. Neem contact op via info@listenlearn.nl of bel naar 035 206 3004

Betalingen  

Nog vragen?
Neem gerust contact met ons op, we reageren altijd binnen 24 uur. 

(035) 206 3004

w

06-18850649

Europalaan 400, 3526 KS, Utrecht

info@listenlearn.nl